Mobirise Web Builder

Japanse kookworkshop door de Japanner

Naast sushi zijn er ook vele andere soorten Japanse gerechten. U kunt verschillende soorten Japanse gerechten leren maken met behulp van de Japanse kookvaardigheden. Voor vegetariërs en glutenvrij, zie vegetarische kookworkshop.

Japanse kookworkshop standaard

Het standaard menu voor de Basis Japanse kookworkshop bestaat uit :
- witte rijst
- 1 miso soep
- 2 bijgerechten
- 1 hoofdgerecht
Als u naast vlees ook geen vis eet, gebruiken we voor het kruiden/de bouillon zgn Shojin bouillon (Bhoedistische bouillon) van konbu zeewier en shiitake champignons. Meer info over Vegetarisch, kijk op Vegetarisch kookworkshop. Het is mogelijk om op verzoek extra gerechten toe te voegen. U kunt vragen als u wilt andere Japanse gerecht te leren. Meer voorbeelden kijk op mijn Instagram.
- Vis
Maximaal 7 personen. Voor meer dan 8 personen, kijk op groepen.
* Per extra bijgerecht komt er 10 Euro (inclusief BTW) per persoon bij plus een half uur extra bereidngstijd.
*Rundvlees: 15 euro extra kosten

Japanse rijst of bami gerechten workshop

Naast de sushi, zijn Japanse rijstgerechten en bamigerechten ook populair, bijvoorbeeld Japanse curry, Ramen, Yakisoba, Gyudon, Tendon, Katsudon, Soba, Udon en zo... U kunt Japanse rijst of bami gerechten leren maken met behulp van Japanse autochtone kookvaardigheden. Meer voorbeelden kijk op mijn Instagram.

- rijst gerechten

- bami gerechten

Maximaal 7 personen. Voor meer dan 7 personen, kijk op groepen.


Sushi workshop

Sushi is een zeer populaire Japanse gerecht. U kunt leren hoe je lekkere Sushi kunt maken door middel van Japanse autochtone kookvaardigheden. Niet alleen nigiri of maki, maar ook u kunt local Japanse sushi leren maken. Meer voorbeelden kijk op mijn Instagram. Maximaal 7 personen. Voor meer dan 7 personen, kijk op groepen


Takoyaki of Okonomiyaki kookworkshop

In Japan bestaat een soort poffertjes genaamd Takoyaki, waarvan octopus (=tako) een van de essentiële ingrediënten is. De smaak ervan is volkomen anders dan die van Nederlandse poffertjes. Okonomiyaki is een Japanse pannenkoek. Het wordt klaargemaakt met een ijzeren plaat. Gangbare ingrediënten zijn groenten, zeevruchten en vlees. U kunt Takoyaki of okonomiyaki leren maken met behulp van Japanse autochtone kookvaardigheden. Maximaal 7 personen. Voor meer dan 7 personen, kijk op groepen.

NATURE INGRIDIENTS

Tokyo Doll cooking workshop uses nature ingridients. For example Beni-shoga is a type of Japanese pickle. It is served with many Japanese dishes, including Gyudon, Okonomiyaki, Takoyaki and Yakisoba. It is made from thin strips of ginger pickled in Umezu, the pickling solution used to make umeboshi. Commercial Beni-Shoga often derives its hue from artificial coloring. I make Beni-shoga by myself using natural Umezu of Terrasana.


Japanse toetje kookworkshop

Naast matcha ijs zijn er ook vele andere soorten Japanse nagerechten. U kunt verschillende soorten Japanse nagerechten leren maken met behulp van Japanse autochtone kookvaardigheden. Meer voorbeelden kijk op mijn Instagram. Maximaal 7 personen. Voor meer dan 7 personen, kijk op groepen.

Tarieven (excl btw 21%)

Priizen in Euro/ per persoon. Inclusief ingredienten. Voor meer dan 7 personen, kijk op groepen. We hebben een speciale korting voor grotere groepen.
*Wijzigingen in het aantal deelnemers kunnen tot uiterlijk drie werkdagen voor de workshopdatum worden doorgegeven. Daarna zijn wijzigingen in het aantal deelnemers niet meer mogelijk in verband met de inkoop van de ingrediënten/spullen. De factuur zal dan gebaseerd zijn op het op het op dat moment bekende aantal deelnemers. 
*De prijs is voor de keuze van hetzelfde hoofdgerecht. 

Japanse kookworkshop standaard (Duur: 2 uur)

1pesoon : €55 
2 personen: €40 / persoon
3-7 personen: €30 /persoon
* De prijs is voor de keuze van hetzelfde hoofdgerecht.
Bijvoorbeeld, voor de group van 3 personen: Drie keer hetzelfde hoofdgerecht bedragen de kosten 3 x 30 Euro plus 21% BTW is € 108,90. Bij 2 hoofdgerechten vlees en 1 hoofdgerecht vegetarisch of vis bedragen de kosten 1 x 55 plus 2 x 40 Euro plus 21% BTW is € 163,35. En in plaats van twee uur duurt de workshop dan ongeveer een uur langer. Alleen duurt de workshop dan ongeveer een uur langer en geldt het tarief voor 1 persoon apart en 2 personen apart in plaats van het tarief voor 3 personen. Dit is vanwege de extra tijd voor de uitleg van de twee verschillende hoofdgerechten en de extra ingrediënten.

* Per extra bijgerecht komt er 10 Euro (inclusief BTW) per persoon bij plus een half uur extra bereidngstijd.
*Rundvlees: 15 euro extra kosten

Sushi workshop (Duur: 2 uur)

* De prijs is voor de keuze van hetzelfde gerecht.
1persoon: Vanaf €55 

2 personen: Vanaf €40 / persoon
3-7 personen: Vanaf €30 /persoon

Japanse rijstgerechten of bamigerechten kookworkshop (Duur: 1.5 uur)

* De prijs is voor de keuze van hetzelfde gerecht.
1 persoon: Vanaf €50 

2 personen: Vanaf €35 / persoon
3-7 personen: Vanaf €25 /persoon

Takoyaki of Okonomiyaki kookworkshop (Duur: 1.5 uur)

* De prijs is voor de keuze van hetzelfde gerecht.
1 persoon: €50 

2 personen: €35 / persoon
3-7 personen: €25 /persoon

Japanse toetje kookworkshop (Duur: 1.5 uur)

* De prijs is voor de keuze van hetzelfde gerecht.
1persoon: Vanaf €50 

2 personen: Vanaf €30 / persoon
3-7 personen: Vanaf €20 /persoon

Check available dates

FOLLOW TOKYO DOLL

LOCATION
- 10 minutes walk from Utrecht central station. Detailed address is informed when scheduled.  
- Going to your location is negotiable. More info see Groupe

CONTACTS
- Contact form (NL)
- Contact form (EN)
*Due to avoid sales & prank calls, phone number is not available on the web. Please send your question via contact form.

LINKS


KVK number
58309314

Copyright (c) 2016 Tokyo Doll / Tokyo Doll NL

Terms and conditions

Tags: sushi karaage ramen bento kyaraben maki nigiri onigiri onigirazu tonkatsu katudon japanese curry okashi mochi matcha anime manga otaku soba udon tempura tenpura yakisoba takoyaki okonomiyaki gyoza omurice oishi itadakimasu tofu oranda taiyaki sukiyaki shabushabu gyudon oyakodon teppanyaki unagi kabayaki yakitori nabe pan anpan meronpan mellonpan ichigo daifuku daihuku dango gohan teishoku washoku miso kikkoman 
inserted by FC2 system --> inserted by FC2 system