free bootstrap theme

Japanse vegetarische kookworkshop

De kern van de Japanse keuken wordt gevormd door groente- en visgerechten. Voor 1000 jaar was Japan vegetarisch onder de invloed van het Boedhisme. Japans Boedhistisch tempel eten wordt "Shojin Ryori" genoemd en is veganistisch. Vis en schaaldieren werden altijd al geconsumeerd omdat Japan uit eilanden bestaat. Sinds de Meiji periode (vanaf 1868), begonnen Japanners, onder de invloed van de westerse cultuur ook vlees te eten. Daarom hebben Japanse vleesgerechten die bekend zijn in westerse landen een nog niet zo lange geschiedenis. Sommige gerechten zijn enigszins aangepast aan westerse eetgewoonten.

Japanse vegetarische kookworkshop standaard

In deze workshop leer je authentieke Japanse vegetarische of veganistische gerechten maken. Voor veganisten voor wie alleen groenten zijn toegestaan, gebruiken we groentebouillons. Het kruiden/de bouillon zgn Shojin bouillon (Bhoedistische bouillon) van konbu zeewier en shiitake champignons. Over Shojin kijk op Shojin ryouri.

Voor vegetariërs die wel vis eten, kan ook visbouillon gebruikt worden. Deze workshop is niet alleen voor vegetariërs, maar ook voor mensen die bepaalde voedselallergieën hebben of gewoon interesse hebben in gezond eten. 

Het standaard menu voor de Basis Japanse vegetarische kookworkshop bestaat uit :

- witte rijst

- 1 miso soep

- 2 bijgerechten

- 1 hoofdgerecht

*Maximaal 7 personen.
*De locatie is alleen bij mijn thuis in Utrecht.

Japanse kookworkshop Glutenvrij

Glutenvrije Japanse kookworkshop is ook mogelijk. Of Japanse kookworkshop voor de mensen die een allergie heeft, is ook mogelijk. *Maximaal 7 personen. 
*De locatie is alleen bij mijn thuis in Utrecht.

Tarieven (excl btw 21%)

Priizen in Euro/ per persoon. Inclusief ingredienten. Voor meer dan 7 personen, kijk op groepen. We hebben een speciale korting voor grotere groepen.
* De prijs is voor de keuze van hetzelfde hoofdgerecht.  
*Wijzigingen in het aantal deelnemers kunnen tot uiterlijk drie werkdagen voor de workshopdatum worden doorgegeven. Daarna zijn wijzigingen in het aantal deelnemers niet meer mogelijk in verband met de inkoop van de ingrediënten/spullen. De factuur zal dan gebaseerd zijn op het op het op dat moment bekende aantal deelnemers. 

Japanse vegetarische kookworkshop
(Duur: 2 uur) 

1persoon : €55 
2 personen: €40 / persoon
3-7 personen: €30 /persoon

* De prijs is voor de keuze van hetzelfde hoofdgerecht. 
* Per extra bijgerecht komt er 5 Euro (inclusief BTW) per persoon bij plus een half uur extra bereidngstijd.
* De prijs is voor de keuze van hetzelfde hoofdgerecht.  

Glutenvrije Japanse kookworkshop
(Duur: 2 uur)

1persoon : €55 

2 personen: €40 / persoon
3-7 personen: €30 /persoon
* De prijs is voor de keuze van hetzelfde hoofdgerecht. 
* Per extra bijgerecht komt er 5 Euro (inclusief BTW) per persoon bij plus een half uur extra bereidngstijd.
* De prijs is voor de keuze van hetzelfde hoofdgerecht.  

Check available dates

FOLLOW TOKYO DOLL

LOCATION
- 10 minutes walk from Utrecht central station. Detailed address is informed when scheduled.  
- Going to your location is negotiable. More info see Groupe

CONTACTS
- Contact form (NL)
- Contact form (EN)
*Due to avoid sales & prank calls, phone number is not available on the web. Please send your question via contact form.

LINKS


KVK number
58309314

Copyright (c) 2016 Tokyo Doll / Tokyo Doll NL

Terms and conditions

inserted by FC2 system --> inserted by FC2 system