Manga workshop
door de Japanese Manga artist

Manga is het stripverhaal in Japanse stijl. En Anime is de tekenenfilm in Japanse stijl. Zij zijn wereldwijd erg populair bij jongeren. Op deze workshop, kunt u manga tekenen leren met behulp van Japanse manga tekenenvaardigheden door een Japanse manga tekenaar.

Welke manga workshop wil je volgen?

Er zijn verschillende keuzes mogelijk gebaseerd op je motivatie en vaardigheden. Bijvoorbeeld, 

- Ik ben een beginner om een manga gezicht te tekenen: Ga naar Manga workshop voor beginners.

- Ik wil een sleutelhanger maken met mijn Chibi tekenen: Ga naar Chibi drawing and cute charm making workshop.

- Ik wil een badge maken met mijn manga tekenen: Ga naar Manga workshop with badge making.

- Ik heb geen tot weinig tekenervaring: Ga naar Manga workshop voor beginners.

- Ik wil Online manga workshop met Skype of Google Meet: Ga naar Online les.

- Ik wil authentieke Japans eten naar de manga workshop: Ga naar Enjoy Japanese curry or Okonomiyaki after manga workshop 

- Ik wil mijn manga vaardigheden verbeteren. Ik vind moeilijke dingen niet erg als ik mijn vaardigheden kan verbeteren. Ik kan minimaal 2 uur geconcentreerd tekenen: Ga naar Authentieke Manga workshop.

- Ik raak verveeld door alleen manga gezichten van het meisje te tekenen. Ik wil ook knappe jongens tekenen: Ga naar Ikemen (handsome boy) drawing workshop.

- Ik raak verveeld door alleen manga gezichten te tekenen. Ik wil ook lichaam tekenen: Ga naar Authentieke Manga workshop.

- Ik weet (bijna) alles over de basis van de kunst (perspectief en anatomie). Ik beheers de basis tekenvaardigheden. Ik wil graag authentieke manga verhalen creëren. Ga naar Manga workshop voor gevorderden.

- Ik ben op zoek naar een evenement activiteit waar iedereen van kan genieten: Ga naar Manga workshop voor beginners, of Manga workshop voor uw school of teambuilding activiteit voor uw bedrijf, of Manga workshop for evenementen 

- Ik wil plezier hebben, ik wil niet teveel nadenken over moeilijke dingen: Ga naar Manga workshop voor beginners.

- Ik zoek een bijzondere cadeaubon: Ga naar Manga workshop voucher

- Ik kan dagelijkse gesprekken in het Japans. Ik wil zowel manga workshop als Japanse conversatie ervaren: Ga naar Manga Workshop in het Japans

manga workshop tokyodoll nl

Manga workshop voor beginners

Duur: 1 uur
Basis manga workshop voor iedereen die wil leren hoe een een correct gezicht in manga stijl te tekenen. De beginners manga workshop is geschikt voor iedereen. Hiervoor zijn geen specifieke tekenvaardigheden vereist. De badge maken is mogelijk met jouw tekening (alleen bij mijn thuis). Zie 
Algemene voorwaarden: Vanaf 9 jaar. Maximaal 7 personen.  Voor meer dan 7 personen, kijk op groepen. Voor minder dan 7 personen is de locatie alleen bij mijn thuis in Utrecht.
manga workshop authentic

Authentieke Manga workshop

Als je een basis manga gezicht kunt tekenen, ga naar de volgende stap. Als je verder wilt met het tekenen van originele authentieke manga is het volgende van belang. Manga is een stijl waarvoor ook de algemene regels van de kunst gelden. Om originele, authentieke manga te tekenen is kennis van meer verfijnde kunst en basiskennis van ontwerp/design nodig. De volgende vier onderwerpen zijn daarom van belang:

1 - praktische schets technieken
2 - een anatomisch en correct lichaam tekenen
3 - drie dimensionaal denken
4 - Perspectief

Met behulp van deze workshop leer je meer authentieke Manga tekenen (bijvoorbeeld lichaam, ander zicht op gezichten, achtergrond, etc.), basiskennis van tekenen.

Sommige mensen zeggen “Manga is makkelijker om te tekenen dan reguliere kunst, daarom wil ik manga tekenen”. Dit is niet juist en gebaseerd op een vooroordeel. Niet alleen kinderen maar ook veel volwassenen hebben dit verkeerde idee. Iedere authentieke tekening, ongeacht of het manga of kunst is, er zijn om te beginnen basis kunst/tekenvaardigheden nodig. Om deze workshop te volgen moet je het met dit concept eens zijn. Voor deze workshop moet voldoende tijd worden uitgetrokken, daarom geldt:

1 - Maximaal twee deelnemers.
2 - Deelnemers moeten 13 jaar of ouder zijn.
3 - Mminimaal 2 uur workshop of meer.

Om de workshops voor gevorderden en expert te kunnen volgen wordt u, voordat er een datum wordt afgesproken, eerst gevraagd om enkele voorbeelden van uw tekenwerk op te sturen. Aan de hand hiervan kan ik uw niveau/kennis beoordelen en wordt, aan de hand van uw (leer)wensen een op maat gemaakt programma samengesteld.

Indien u de gevorderden workshop met 2 of meer personen wilt volgen, dienen de (leer)wensen hetzelfde te zijn en de tekenvaardigheden van de deelnemers op hetzelfde niveau te zijn. Als dit niet het geval is dient men ieder een individuele workshop te volgen.

Manga workshop voor gevorderden

Duur: vanaf 2 uur:
Manga workshop voor mensen die al beschikken over basis tekenvaardigheden. Manga workshop voor gevorderden wordt meer in overleg met de cursisten gedaan, wat de cursist zou willen leren. Bijvoorbeeld de structuur van het manga maken, zoals panel/frame layout, verhaal maken, software technieken etc…Voor deze workshop is enige basis tekenvaardigheden vereist en enige kennis van lijnperspectief.
Algemene voorwaarden:
Maximaal twee deelnemers .
Deelnemers moeten 13 jaar of ouder zijn. 
Mminimaal 2 uur workshop of meer.
De gevorderden en expert manga workshops zijn voor de tekenaars die de basisvaardigheden van de menselijke anatomie en perspectief al redelijk tot goed beheersen. Zonder deze basis vaardigheden zou ik deze gevorderden workshops niet aanraden.

Ikemen (handsome boy) drawing workshop

Duration: From 1 hour.
Some people say that they can draw big-eyed manga girls but difficult to draw boys. My handsome boy drawings often got very good compliments as you see examples above. Thus I also give the lesson about how to draw Ikemen (handsome boy). If you got bored to draw manga girls, or want to draw cool manga boys, or want to draw BL (Yaoi) style, this workshop will be suit for you. Price. Face only: same with basic manga workshop. With body and more: same with advanced workshop.
Chibi and shrink plastic workshop

Chibi drawing and cute charm making workshop(option)

NL: Chibi-teken- en krimpfolieworkshop. De krimpfolie workshop is mogelijk in combinatie met een manga tekenworkshop. In de workshop leert men in ongeveer een uur een chibi figuur te tekenen op papier. Chibi is een grappig/schattig Japans stripfiguurtje. De getekende chibi wordt vervolgens op het krimpfolie over getrokken met viltstift, uitgeknipt en kort in de oven gebakken. Daarna wordt het resultaat bewerkt tot een hangertje/charm. De krimpfolie workshop met manga workshop is 15 euro/persoon plus manga workshop prijs. De krimpfolie workshop zonder manga workshop is 30 euro/persoon.

EN: First you learn how to draw chibi (cute small manga style). Then make a charm with your chibi drawing using shrink plastic.
Price: 15 euro per person plus manga workshop price. Shrink plastic making without manga workshop is 30 euro/person.
Duration: Chibi Manga workshop 1 hour plus 30 min to 1 hour (depend on the numbers of participants).
Location: My house in Utrecht. Out of my house is not available because specific materials and tools are required.

utapuri jojo bungo akutagawa uta no prince sama

Manga workshop with badge making(option)

De badge making workshop is alleen mogelijk in combinatie met een manga tekenworkshop. 

First you learn how to draw Manga face. Then make a badge with your drawing.

Price: 10 euro per person plus manga workshop price. Badge making without manga workshop is not available.

Duration: Manga workshop 1 hour plus 30 min to 1 hour (depend on the numbers of participants).
Location: My house in Utrecht. Out of my house is not available because need specific materials and tools.

Manga Workshop in het Japans

Duur: vanaf 1 uur:
U kunt zowel manga workshop als Japanse conversatie ervaren. Maakt u zich geen zorgen over uw vaardigheden Japans. Algemene voorwaarden: Japans niveau: dagelijkse gesprekken. Voor minder dan 7 personen is de locatie alleen bij mijn thuis in Utrecht.

Manga workshop voor uw school of teambuilding activiteit voor uw bedrijf

Duur: vanaf 2 uur
U wilt iets leuks voor de teambuilding activiteit van uw school of uw bedrijf ? Maar wel iets aparts? Japanse manga tekenaar geeft Manga workshop bij u op locatie. Manga is een speciaal workshop en prima geschikt voor de teambuilding activiteit van uw bedrijf of uw school.
Mijn workshops worden ook vanuit een educatief oogpunt gegeven. Daarom geef ik zo nu en dan ook workshops en/of lessen op (middelbare) scholen. Maar ik heb ook lesgegeven op een school met autistische kinderen en een school voor kinderen met opvoedproblemen. Ik heb ook lesgegeven aan kinderen van vluchtelingen uit conflictgebieden. 

Voor bedrijven kan de workshop dienen als een teambuilding-activiteit. Het kan ook dienen als een creatieve uitlaatklep voor werknemers die behoefte hebben aan een pauze van hun dagelijkse taken.
voorwaarden:
- voor scholen geldt een minimumleeftijd van 10 jaar.
- transportkosten retour Utrecht-uw locatie o.b.v. OV 2e klas
- Meer informatie, kijk op groepen.

Manga workshop for evenementen

Meer informatie, kijk op groepen.
The flowers blooming in the sky

Mijn originele manga-stripverhaal: 
The flowers blooming in the sky

De jongen gaat naar het slagveld. Het meisje bidt voor zijn behouden terugkeer. De meest indrukwekkende manga roman die je tot nu toe hebt gezien.
"Ik moet naar het front vanwege de studenten mobilisatie." In de laatste fase van de oorlog gebruikte de tegenstander tapijtbombardementen tegen het Japanse vasteland. Er was een tekort aan soldaten, omdat veel soldaten al waren gesneuveld op het slagveld. Daarom werden mannelijke studenten gedwongen dienst te nemen in het leger. Mijn oma’s vriend kreeg ook een mobilisatie oproep. 

Japanese curry

Manga workshop with Japanese curry, Onigiri, Omurice, Okonomiyaki, etc. (option)

Option. Enjoy to eat authentic Japanese dishes after manga workshop with extra cost from 3 euros to 15 euros /per person. Parents also can ask Japanese dish after the workshop of their kids

tokyo doll NL voucher

Workshops and restaurant voucher

NL: Cadeaubonnen voor verschillende Japanse kookworkshops, manga workshop, Japans les en Japans huiskamerrestaurant. Geef een bijzondere cadeaubon aan een bijzonder persoon. De prijs is inclusief 21% btw en commissie voor het cadeaukaartbedrijf. De ontvanger van de cadeaubon kan vervolgens contact opnemen via dit contactformulier om een afspraak te maken voor de workshop of restaurant vermeld op de cadeaubon. Als het een cadeaubon betreft met enkel een bedrag vermeld, dan kan de ontvanger een workshop of diner kiezen overeenkomstig de vermelde prijs op de cadeaubon. De workshop en huiskamerrestaurant wordt gegeven in Utrecht op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.
EN: Gift vouchers for various Japanese cooking workshops, manga workshops, Japanese lessons and a Japanese living room restaurant. Give a special gift card to a special person. The price includes 21% VAT and commission for the gift card company. The recipient can make a reservation via this contact form for the workshop or restaurant mentioned on the gift voucher. If a gift voucher states only amounts, the recipient can choose a workshop or restaurant according to the price stated on the voucher. The location is in Utrecht, about a 10-minute walk from Central Station.

Tarieven (excl btw 21%)

Priizen in Euro/ per persoon. Inclusief ingredienten. Voor meer dan 10 personen, kijk op groepen
*Wijzigingen in het aantal deelnemers kunnen tot uiterlijk drie werkdagen voor de workshopdatum worden doorgegeven.  
*vanaf 10 jaar.
*Extra kosten nodig als u het leerboek wilt meenemen (1 boek voor 10 euro).
*De factuur zal dan gebaseerd zijn op het op het op dat moment bekende aantal deelnemers. 
*Voor meer dan 10 personen, Manga workshop voor uw kinderfeest of Manga workshop voor Teambuilding activiteit, kijk op groepen.
*Voor minder dan 10 personen is de locatie alleen bij mijn thuis in Utrecht.

Manga workshop voor beginners

1P: 25 euro/1 uur
2P: 20 euro /1 person/1 uur
3 - 7P: 15 euro/1 person/1 uur

Authentieke Manga workshop

1P: 50 euro /2 uur
2P: 40 euro /1 person /2 uur

Manga workshop voor gevorderden

1P: 50 euro /2 uur
2P: 40 euro /1 person /2 uur

Manga worshop in het Japans

Algemene voorwaarden:
Japans niveau:
dagelijkse gesprekken.
1P: 30 euro /1 uur
2P: 25 euro /1 person/1 uur
3 - 7P: 20 euro/1 person/1 uur

Chibi manga tekenen en sleutelhanger (krimpfolie) maken workshop

Met Chibi manga workshop: 15 euro/persoon met Manga workshop kosten.
Alleen charm (krimpfolie) workshop: 30 euro/persoon.

Badge maken en Manga workshop voor beginners 

10 euro/persoon met manga workshop kosten.

Manga workshop with Japanese curry or Okonomiyaki (option)

12.5 euro per person. (excluding tax 21%).

Manga workshop voor uw school of teambuilding activiteit voor uw bedrijf

See group page

FOLLOW ME

FOLLOW ME (2)

SHARE THIS PAGE!

japans kookworkshop

LOCATION
Utrecht, Netherlands
KVK:  58309314

Copyright (c) 2010 - 2016 - 2022 Tokyo Doll / Tokyo Doll NL All rights reserved.

No reproduction or republication without written permission.

Geen reproductie of herpublicatie zonder schriftelijke toestemming.

当サイトの内容、テキスト、画像等の無断転載・無断使用を固く禁じます。


inserted by FC2 system