bootstrap template

Japanse activiteiten door de Japanner

Hoge kwaliteit Japanse workshops en activiteiten. De workshop leraren zijn allen Japanner die u authentieke Japanse vaardigheden kunnen leren.

Japanese cooking

Japanse kookworkshop

Naast sushi zijn er ook vele andere soorten Japanse gerechten. U kunt verschillende soorten Japanse gerechten leren maken met behulp van Japanse autochtone kookvaardigheden.

bento workshop

Bento kookworkshop

Bento is van origine een Japanse lunch. Een traditionele bento bestaat meestal uit rijst, vis/vlees en groenten. U kunt authentieke bento leren maken met behulp van Japanse autochtone kookvaardigheden.

shojin workshop

Japanse vegetarische kookworkshop

De kern van de Japanse keuken wordt gevormd door groente- en visgerechten. Voor 1000 jaar was Japan vegetarisch onder de invloed van het Boedhisme. U kunt Japanse vegetarische gerechten leren maken met behulp van Japanse autochtone kookvaardigheden.

kyaraben workshop

Kyaraben en Japanse pop food kookworkshop

Kyaraben is een stijl van een gedetailleerd gearrangeerde bento die bestaat uit gedecoreerd/opgemaakt eten/voedsel dat eruit ziet als karakters uit anime en/of manga.  U kunt authentieke kyaraben leren maken met behulp van Japanse autochtone kookvaardigheden. Naast kyaraben kunt u Kyara-gohan of Japanse broodje leren maken. 

manga workshop

Manga workshop

Authentieke manga workshop door de Japanse mangatekenaar. Manga is het Japanse equivalent van het stripverhaal en nu erg populaire tekenenstijl in de wereld.

U kunt manga tekenen leren met behulp van Japanse manga techniek.

Japans les

Japanse les

Een ‘native’ Japanse spreker biedt u Japanse lessen aan. De leraar is een Japanse die in Nederland leeft. Japans is een complexe taal. De beste manier om uw Japans te verbeteren is om het te leren van een ‘native’ Japanse spreker.

workshop for events

Voor groepen en evenementen 

U kunt ons vragen om naar uw evenement te komen voor een workshop of lezing. Groepen tot maximaal 7 persoon kunnen wij thuis ontvangen. Voor groepen groter dan 7 persoon zal de workshop bij u thuis, uw evenement of externe locatie worden georganiseerd. 

Diversen

Gebruikmaking van de voordelen van een Japanse artiest, kan Tokyo Doll u de volgende zaken aanbieden. 

Check available date

FOLLOW TOKYO DOLL

SHARE THIS PAGE!

About Tokyo Doll

Tokyo Doll is het project van Japans activiteiten door de Japanse artist (Profiel van de representatieve). De workshop lokatie is ongeveer 10 minuten lopen van het Utrecht Centraal Station. U kunt uw aanvraag indienen via onderstaand formulier. Na bevestiging van uw aanvraag, sturen we u een routebeschrijving, een geschatte prijsopgaaf en de bankgegevens. Mocht het aanvraagformulier niet werken kunt u een e-mail sturen naar: tokyodollnl (at) gmail.com

Instagram Feed

inserted by FC2 system --> inserted by FC2 system